1-op-1-coaching

Ben je op zoek hoe je jouw verhaal het beste vertelt? Dan is 1-op-1-coaching geschikt voor jou. Onderzoek welk verhaal jouw doel het beste dient en hoe je dit verhaal kunt vormgeven en vertellen. Vind nieuwe inspiratie, ontdek creatieve invalshoeken en doe nieuwe inzichten op.

twee poppetjes op pen

Samen met schrijfexpert David Redeker of presentatiecoach Marloes ten Kate, krijg je coaching precies op maat. We kijken naar jouw onderzoek en je krijgt handvaten toegespitst op jouw specifieke situatie.

Neem direct contact op en plan jouw eerste sessie in.

Voor wie?
De coaching is er voor onderzoekers die zich verder willen ontwikkelen en hands-on-tips willen bij het vertellen van hun verhaal. Het kan zijn dat je nog zoekende bent hoe je überhaupt jouw onderzoek omzet naar een verhaal. Of mogelijk weet je al wat je wilt vertellen, waarom en aan wie, maar worstel je met de uitwerking ervan. Ook kunnen we samen kijken naar een artikel, een lezing, of een video die al (deels) is gemaakt en je verder helpen dit te verfijnen.

Investering
De investering is €520 (exclusief btw). Hiervoor krijg je twee sessies: een overkoepelende over storytelling en een specifieke over schrijven of presenteren. Na de eerste sessie werk je aan je verhaal. Hierover heb je mailcontact met de trainers. In de tweede sessie wordt je verhaal besproken en verder uitgewerkt.

Wat levert het je op?
Na de coaching heb je specifieke tips geregen toegespitst op jouw situatie. Je hebt een verhaal afgestemd op jouw publiek in een taal die zij begrijpen, zodat jouw boodschap echt overkomt. Daarnaast heb je een verdiepte kennis van storytelling in jouw communicatie. Hiermee maak je niet alleen je ene verhaal beter, maar kun je alle verhalen die je ooit nog gaat vertellen versterken. Of dat nu een paper, een blog of een lezing is. Je bereikt je publiek effectiever en brengt je boodschap helder en inspirerend over op anderen. Want, om daadwerkelijk impact te hebben met je onderzoek, is het noodzaak je kennis te delen.

Wij helpen je graag verder om jouw communicatie zo doeltreffend mogelijk te maken. Neem direct contact op en plan jouw eerste sessie in.

Eerst even kennismaken?
Bel vrijblijvend met Marloes (0648 080 761) of David (0644 588 969). Leg je probleem aan ons voor en we denken met je mee.