In-company-workshops

Om het gemakkelijk te maken, hebben we drie standaardvarianten opgesteld voor in-company-workshops. Als je een workshop op maat wilt, kunnen we dat natuurlijk ook regelen. Naast in-company-workshops geven we af en toe een workshop met vrije inschrijving. Wil je daarvan op de hoogte blijven, vul dan het hou-me-op-de-hoogte-formulier in.

Variant A: de snelkookpan – basisvaardigheden in storytelling
Tijd:
1 dagdeel.
Aantal personen: 6 tot 20.
Omschrijving: de deelnemers krijgen diverse technieken voor storytelling aangereikt en oefenen deze direct. Dit is een laagdrempelige, speelse workshop waarin in korte tijd veel verschillende aspecten aan bod komen. Na afloop hebben de deelnemers kennis over de opbouw en ingrediënten van een goed verhaal en bezitten ze gereedschap om creatieve invalshoeken te vinden.
Tip: we bieden deze versie ook in een kortere, luchtigere vorm aan voor grotere groepen. Het is een groot succes op congressen, conferenties en heidagen.

Variant B: werk aan je eigen verhaal [aanrader!]
Tijd:
1 dag + nazorg.
Aantal personen: 6 tot 16.
Omschrijving: in het eerste dagdeel komt de basis van storytelling aan bod. In het tweede dagdeel verwerken we verhalen in twee vormen: in een presentatie en in een geschreven tekst (bijvoorbeeld in een persbericht of als onderdeel van een jaarverslag). De deelnemers leren van elkaar en gaan naar huis met mooie verhalen!
Nazorg: na deze workshop is er nog ‘nazorg’. Elke deelnemer kan in een eigen consult van ongeveer een uur een casus met David of Marloes bespreken.

Variant C: het vervolg [op veler verzoek!]
Tijd: 1 dagdeel + nazorg.
Aantal personen: 6 tot 16.
Omschrijving: speciaal voor de cursisten die alleen ‘de snelkookpan’ hebben gevolgd, bieden we een verdiepende vervolgworkshop aan. We werken aan twee veelgebru­­­ikte vormen van storytelling: een presentatie en een geschreven tekst. De deelnemers leren van elkaar en gaan naar huis met mooie verhalen!
Nazorg: na deze workshop is er nog ‘nazorg’. Elke deelnemer kan in een eigen consult van ongeveer een uur een casus met David of Marloes bespreken.