Online workshops

Leer presenteren, schrijven en verhalen vertellen – Virtueel & verdiepend!

Speciaal voor alle organisaties die op zoek zijn naar goede online cursussen en workshops bieden wij drie interactieve, virtuele trainingen aan. Leer presenteren, schrijven en storytellen, gewoon vanachter je computer. Een workshop duurt ongeveer 3 uur.

De workshops zijn ook ideaal om in tijden van social distancing weer eens op een andere, verfrissende en spontane manier met je collega’s contact te hebben. Alle workshops zijn namelijk zeer interactief en bieden verrassende oefeningen.

We kunnen jouw team uitnodigen in onze Zoom-omgeving, of we maken gebruik van de digitale infrastructuur binnen jullie organisatie. En de grootte van je groep? Dat maakt niet uit. Daar passen wij de workshop op aan.

We maken onze trainingen op maat en in overleg. We kijken vooraf wat de sterktes, valkuilen en wensen zijn binnen jouw organisatie. Zo zorgen we dat elke training optimaal aansluit. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact met ons op voor jullie wensen.

1. Presenteren
Focus op de inhoud van je verhaal. Leer je boodschap duidelijk onder woorden te brengen en te overtuigen. Er is aandacht voor de basis, het formuleren van doel, doelgroep en gewenste acties van je toehoorder. We leren je hoe je een logische en aantrekkelijke opbouw aanbrengt. We kunnen ook meer doen met een verhalende aanpak, met het gebruik van emotie en met het werken met interactie. Deze workshop is ook als elevatorpitchtraining te boeken.

2. Schrijven
De focus ligt op vlot schrijven: leesbaar en snel. Kom erachter hoe je jouw kernboodschap helder kunt verwoorden. Train ‘oprolbaar’ schrijven, maak betere managmentsamenvattingen en breng wat schwung aan feitelijke stukken.

3. Storytelling
Leer de essentie van een goed verhaal. Ontdekt wat de structuur en ingrediënten zijn om je publiek of lezer van begin tot eind te boeien. Verhalen maken abstracte feiten begrijpelijker en boeiender. Leer de kunst van storytelling toe te passen in zowel geschreven als verbale vorm.